U doet melding van uw voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschapin de gemeente Borne. De melding moet minimaalveertien dagen en maximaal één jaar voor de dag van het huwelijk of het geregistreerd partnerschap plaatsvinden.

Wilt u op een vastgesteldebijzondere locatie trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten? Vul daneerst samen met de locatie het aanvraagformulier in die u kunt vinden op de website. Dit formuliermoet u vervolgens meesturen met de online melding van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Voordat u de datum voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschapvastlegt, neemt u eerst zelf per e-mail contact op met de ambtenaar van uwkeuze. U vraagt de ambtenaar dan of hij of zij beschikbaar is op de door ugekozen datum.

Hier kiest u uw locatie. Druk op de i-button voor meer informatie over de locatie


Wanneer u in een bijzondere locatie wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt sluiten, moet u eerst contact opnemen met de locatie om uw ceremonie vast te leggen. Het getekende aanvraagformulier van de locatie dient u te uploaden.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten